Search
×

Sign up

Use your Facebook account for quick registration

OR

Create a Shvoong account from scratch

Already a Member? Sign In!
×

Sign In

Sign in using your Facebook account

OR

Not a Member? Sign up!
×

Sign up

Use your Facebook account for quick registration

OR

Sign In

Sign in using your Facebook account

Shvoong Home>How To>Writing >Wat Zal Zinken Indonesië Review

Wat Zal Zinken Indonesië

Personal Experience Review   by:ulich    
ª
 
Er is niets mis in ons land? Hun vader / moeder van de docent, studenten zijn bezig met hun studie? is er iets dat de fout in ons land kunnen beschrijven, waarom ons land heeft altijd een staart uit andere landen geweest!
Het is moeilijk te begrijpen waarom de onrust in ons land altijd de pijnlijke gevolgen van haar burgers verhoogt, altijd vergezeld van kreten van het welzijn van haar burgers te vragen in het leven. toen ons land is een zeer rijk land in de grond en maakte veel andere landen benijd. maar in werkelijkheid zijn we niet op de hoogte van de staat en zelfs benijd door andere landen omdat ze vooruit kunnen. Helaas is ons land te onderontwikkeld als gevolg van haar eigen. we zijn inderdaad moeilijk om de werkelijkheid te accepteren, maar het is waar. Wat zijn de oorzaken ons laten en een lage HR?
het merendeel van onze bewoners de controle nemen over de verschillende niveaus van onderwijs en wetenschap. maar nog steeds zwak is om te improviseren. we gewoon zitten op de Kunstmatige.
ons land de onafhankelijkheid van de koloniale overheersing, maar in plaats gekoloniseerd door de lopende bestreden dat de gekoloniseerde volkeren zelf. Toen we binnengevallen konden we onze passie om te winnen en na de onafhankelijkheid van onze morele cultuur gekoloniseerd door de bacteriën van buitenaf in de hersenen van onze generatie en voor hoe lang het zal duren te ontwikkelen, is nog steeds geen ontmoetingsplek. boodschap voor de vader en moeder waren leraren hoop dat de toekomstige generaties in staat om te improviseren om een nieuwe beschaving te creëren voor de natie. Maak een student collega's vaak niet naar beneden van de platgetreden paden, zittend in banguku beter een nieuwe vinden vinden voor de ontwikkeling van onze natie.
Published: July 06, 2010   
Please Rate this Review : 1 2 3 4 5
Translate Send Link Print
X

.